Specijalna ponuda za Opel Movano do kraja godine

0
523
NAS SPONZOR

Opel će do kraja 2017. nuditi model Movano po promotivnoj ceni od 19.560€ bez PDV, a sa uključenim Edition paketom opreme.

Opel Movano je veliki van koji je namenski dizjniran, projektovan i izrađen za većinu operativnih zadataka. Raspolaže sa paletom od nekoliko verzija, pa čak i sa opcijom pogona na zadnjim točkovima. Višestruko dokazana efikasnost i pouzdanost sada su unapređene još većom udobnošću za vozača i još većom snagom.

Movano se nudi sa tri visine krova, četiri dužine vozila. Zapremina tovarnog prostora od 8 – 22m3. Ukupna masa vozila do 4 500 kg s nosivošću do 2 254 kg (šasija). Pogon na prednje i zadnje točkove sa jednostrukim ili dvostrukim točkovima i verzija sa pogonom na svim točkovima. Dostupan u verzijama Van, Van sa produženom kabinom (6/7 sedišta), šasijom sa standardnom, duplom ili kabinom sa platformom. Fabričke konverzije Dropside, Tiper, Box Body. Na raspolaganju su dizel agregati od 110 KS, 130 KS, 145 KS i 163 KS. 

Prilagođavanje zahtevima posla podrazumeva i uklapanje u budžet. Zato je za kupce obezbeđena posebna ponuda za model Movano Van Edition paket (OBX) uz koji dobijaju gratis opremu u vrednosti od 1.330€ bez PDV-a. Edition paket obuhvata mnoštvo pogodnosti: neophodne parking senzore, moćni Radio Navi50 Intellilink, tempomat sa graničnikom brzine, preudobno „Comfort“ vozačevo sedište, automatska prednja svetla i još dosta toga. Cena osnovnog modela bez PDV-a sa bogatim Edition paketom iznosi 19.560,00€. Ova ponuda važi do kraj godine (31.12.2017).

Za sve dodatne informacije obratiti se nekom od Opelovih CV dilera:
Auto Mirkos, Požarevac
Auto One, Niš
Autopromet, Beograd
Inter-Auto Trade, Čačak
PSC Auto, Beograd
West Beocar, Beograd

IzvorOpel
Prethodni tekst2018 BMW M3 CS
Sledeći tekstOpel Ampera-e osvaja „Zlatni volan 2017.“
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here