Završen 15. Sajam automobila u Novom Sadu

0
348

Nakon tri godine pauze, Sajam automobila u Novom Sadu je ponovo održan ove godine. Tokom pet dana, u halama „Master“, 1, 1a, 2, 4 i Kongresnom centru, predstavljeno je oko 40 automobilskih brendova i više od 30 premijera.

Izlagači su u halama Novosadskog sajma prodali oko 200 automobila, a više puta veći broj prodatih vozila očekuju u postsajamskom periodu, kao posledicu dogovora postignutih na Sajmu. Kroz kapije Novosadskog sajma prošlo je 18.000 ljudi. Njih 7.000 je uzelo besplatne vaučere u vrednosti 600 dinara za pomoć na putu koju pruža “Atlas24h”. Mogu da ih iskoriste u naredna tri meseca, dok je polovina preuzetih već aktivirana tokom Sajma. Za posetioce je pripremljena i Poklon igra u saradnji sa Svezom vozača Vojvodine, a 22 najsrećnijih dobili su bicikl, sedišta za decu, besplatne tehničke preglede i druge vredne nagrade.

Kompanija koja je na ovogodišnjem Sajmu automobila poslovala veoma dobro je “Porsche group”, a direktor Dušan Sredanović je istakao da su predstavili modele automobila Seat, Audi i Voklswagen. Prodato je više od 40 automobila proizvođača Volkswagen, šest primeraka modela Seata, kao i tri auta marke Audi. Više od polovine prodatih Volkswagen automobila su komercijalna vozila, a na tom štandu ne skrivaju zadovoljstvo interesovanjem posetilaca i naglašavaju da će se tek u nedeljama posle održavanja Sajma automobila znati konačan broj prodatih četvorotočkaša.

Prodaja drugih proizvođača je takođe nadmašila očekivanja, tako da je je Suzuki prodao 10 automobila, Peugeot 35, BMW 5, Mazda 9, Hyundai 10…

Generalni sponzor Sajma automobila, Generali osiguranje Srbija je na štandu u Hali „Master“ posetiocima uz poklone i iznenađenja ponudio nove pakete auto osiguranja i predstavio kompletnu ponudu te kompanije.

Savez vozača Vojvodine je posle Sajma bogatiji za više destina novih članova, a izuzetno su zadovoljni interesovanjem posetilaca za eduklacije o bezbednosti u saobraćaju koje su organizovali od 25. do 29. oktobra na Novosadskom sajmu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here