Domaćoj publici predstavljen Volkswagen Arteon

0
661
Nikola Mazibrada

Domaćoj publici predstavljena je nova Volkswagen zvezda na nesvakidašnjoj umetničkoj izložbi, a ne uobičajenoj promociji, baš kao što ni Arteon nije običan automobil koji ide utabanim stazama, već smelim putem napretka.

U okviru kampanje „Autoportret budućnosti” čija je tema susret naprednih tehnologija i umetosti, pet talentovanih fotografa imalo je tu slobodu da jedan dan prožive sa Arteonom, spoznaju ga i učine besmrtnim kroz svoj objektive. Ovo je ujedno i sjajan primer davanja iskrene podrške Volkswagen-a  umetnosti i prostora stvaraocima, da kroz kultni brend iskažu svoj talenat. Upravo ti doživljaji postaju njegov vizuelni identitet.

Saša Đukić
Saša Đukić
Saša Đukić

 

 

 

 

 

 

Arteon se uklopio jednako dobro u najrazličitijim okruženjima. Od omiljenog mesta ljubitelja adrenalina – glinare, senovitih kutaka koji podsećaju na njujorški Bronks, do sanjivog dorćolskog Starog Mlina. Arteon je svuda ostajao svoj i upečatljiv, bez obzira na okolnosti i okruženja.

Autentične fotografije bile su predivan šlagvort za glavni trenutak, u kojem je direktor marke Volkswagen za Srbiju i Crnu Goru, gospodin Milan Lazić, otkrio zvezdu večeri, pretvorivši celokupan izložbeni prostor u galeriju.

Nikola Mazibrada
Nikola Mazibrada
Nikola Mazibrada
Nikola Mazibrada

Mnogobrojni ugledni gosti i poslovni partneri, po prvi put su videli Arteon, učestvujući u nastajanju nečeg novog i jedinstvenog. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here