Oktobarska Renault akcija

0
228

Renault Nissan će za sve kupce novih vozila i tokom oktobra nastaviti sa svojom promotivnom akcijom „za čistu peticu“ tokom koje se nude posebne povoljnosti za finansiranje, poklon dodatna oprema, produženi garantni period i poklon 4 zimske gume.

Tokom oktobra Renault za sve kupce putničkih vozila nastavlja sa svojom fantastičnom ponudom „Za čistu peticu“ koja sada podrazumeva: 4 dodatne zimske gume, 5 godina garancije i dodatna oprema po izboru kupca u iznosu od 200 € sa pdv-om.

Što se Renault finansiranja tiče izdvaja se kredit u eur sa kamatnom stopom od 3,99% i uključenim kasko osiguranjem za prvu godinu.

Pored ove finansijske ponude Renault nastavlja sa dobro poznatim beskamatnim mikro kreditom u iznosu do 5000 € na period do 36 meseci.

Iz bogate Renault ponude posebno se ističe Clio koji startuje sa cenom 9990 € u verziji Life sa paketom Cool. Izdavaja se i Megane Limited sa benzinskim motorom 1.6 115 KS čija je cena 13990 €, sa bogatim paketom opreme koja izmedju ostalog podrazumeva aluminijumske felne, automatski klima uredjaj i LED dnevna svetla u obliku slova C. Po ceni od samo 200 € više može se kupiti i Megane Grandcoupe sa istim paketom opreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here