Alfa Romeo uvodi Sport paket opreme za model Giulietta

0
660

Novi paket opreme za Alfa Romeo Giulietta pod nazivom Sport je uveden u ponudu, a na našem tržištu cena za ovako opremljeni model sa 1.4T motorom od 120KS iznosi 18.090€.

Sport paket opreme sadrži petokrake, 17“, alu-felne, bočne spojlere, sportske branike sa crvenom trakom i izrazito velike izduvne cevi. Eksterijer je upotpunjen zatamnjenim zadnjim staklima i svetlima za maglu. Sportska personalizacija nastavlja se u enterijeru sa tamnim krovnim tapacirungom, patosnicama od crnog somota i sedištima presvučenim tekstilom, sa Alfa Romeo logotipom na naslonima za glavu. Sport paket uvodi novu, plavu boju eksterijera Misano Blue.

Elegantne inovacije idu uz bogat paket standardne opreme, koji obuhvata upravljač presvučen tehno-kožom, upravljanje klimom, tempomat i multimedijski sistem UconnectTM sa 5-inčnim ekranom, tako da vozači sve vreme ostaju povezani preko svojih pametnih telefona. Kada je reč o bezbednosti, Giulietta Sport poseduje šest vazdušnih jastuka, kao i Alfa DNA selektor sa elektronskim diferencijalom Q2, dnevna svetla, sistem ESC sa funkcijom ASR sa podrškom pri kretanju uzbrdo. Prednji rukonaslon sa odeljkom za odlaganje i prednja i zadnja stakla sa električnim podizačima su takođe standardan deo opreme.

Kako bi trkačka priroda nove konfiguracije bila dodatno naglašena, novi paket opreme Carbon Sport, dostupan na zahtev, obuhvata “karbonski izgled” od rešetke hladnjaka do kućišta retrovizora, odnosno od bočnih spojlera do prednjih branika sa dekorativnom crvenom linijom i oivičenim farovima. Novi paket opreme upotpunjen je karbonskim elementima na panelima vrata i instrument tabli, dok su ručice na vratima, kao i prostor oko svetala za maglu u crnoj boji.

Sport paket opreme se nudi u kombinaciji sa svim 1.4TJET motorom od 120, 150 i 170KS, kao i sa 1.6 JTDm 120KS i 2.0 JTDm sa 150 i 175KS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here