Počela prodaja restilizovanog Peugeot 308

0
170

Pod motoom „tehnološka ofanziva“ Peugeot predstavlja restilizaciju modela 308. Na domaćem tržištu ovam model je već u prodaji, a uvoznik vozila je tim povodom ponudio posebnu ponudu za model sa 1.2 motorom i Active paketom opreme.

Sa restilizovanom verzijom jednog od najprodavanijih modela, Peugeot je ispisao nastavak priče bestselera proizvedenog u 760.000 primeraka od svog lansiranja na tržište.

 

Restilizovani model karakteriše podignutija maska hladnjaka i repozicioniranje Peugeot logotipa. U prednjem delu dizajnerski tim je kreirao i tri nova usisnika za vazduh, dok je u zadnjem delu došlo do redizajniranja svetlosnih grupa. Enterijer prati aktuelnu gamu koja je pobrala veliki broj simpatija od svog pojavljivanja. Naravno impelmentirane su i novine, kao što je novi i veći ekran osetljiv na dodir.

Na početku prodaje u Srbiji kupcima su na raspolaganju benzinski turbo 1.2 Puretech motori sa 110 i 130 KS. Pored njih u ponudi su i Hdi motori sa 100 i 120 KS. Novi 1.5 HDi sa 130KS/300Nm se očekuje za nekoliko meseci, a krajem 2017. će u ponudi biti i novi osmostepeni automatski menjač uparen sa Blue Hdi motorom od 180 KS.

Kako je bezbednost na putu među najvažnijim karakteristikama automobila današnjice Peugeot ni na tom planu nije sedeo skrštenih ruku. U nov model su uvedeni unapređeni sistemi za pomoć u vožnji kao što je upozoroenje na mogućnost udaranja vozila ispred kao i aktivno upozorenje na napuštanje vozila iz trake, koje reaguje ukoliko nije aktiviran pokazivač pravca. Pored toga sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova i automatska kontrola svetlosnog snopa, učiniće vožnju maksimalno bezbednom i učiniti je pravim uživanjem. Pored hečbek verzije u standardnim paketima opreme, za ljubitelje sportske vožnje u ponudi je i verzija GT dok za one kojima su gabariti prtljažnika prioritet , dostupna je karavan verzija.

Ekskluzvni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Euroimpex autogroup je uz početak prodaje novog modela pokrenula i prodajnu akciju , tokom koje je model 1.2 Puretech sa 110 ks u srednjem paketu opreme Active , dostupan za 160 evra mesečno uz rok otplate 6 godina i sa učešćem 30% , a atraktivne cene su spremne i za druge motore i pakete opreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here