Audi predstavlja novu generaciju HERE navigacije

0
156
Navigation map with new graphic representation and detailed 3D city models by HERE technologies at Audi A8

Nova generacija Audi info-zabavnog sistema MIB2+ će imati još dublju integraciju sa HERE Technologies navigacionim sistemom. Audi, kao jedan od suvlasnika kompanije HERE, radi na tome da se ovaj sistem što dublje integriše sa ostalim sistemima u Audi vozilima.

Nova generacija info zabavne Audi platforme MIB2+ obezbeđuje izuzetno detaljne navigacione mape sa detaljima visoke rezolucije i detaljnim 3D modelima brojnih gradova širom sveta.

Hibridni navigacioni sistem pruža mogućnost kalkulacije rute korišćenjem HERE servera koji sadrže atkuelne podatke o saobraćaju, tako da svi događaji na i oko planirane rute utiču na odluku kojom rutom će navigacioni sistem pokušati da vas vodi. Takođe, ukoliko vozač uoči da je došlo do zastoja, vrlo lako može zatražiti alternativnu rutu do željenog odredišta.

Nova myAudi aplikacija za mobilne telefone takođe koristi HERE navigacioni sistem koji konstantno sinhronizuje podatke o krajnjim destinacijama i često korišćenim rutama, a nudi mogućnost da vozač na svom telefonu pripremi sve potrebne rute i da ih po ulasku u vozilo lako prenese u navigacioni sistem vozila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here