BMW X7 koncept

0
161

U medije su procurele slike eksterijera i enterijera novog BMW X7 koncepta, koji će biti predstavljen na Sajmu automobila u Frankfurtu. Automobil je blizak proizvodnim specifikacijama, sa potvrđenim dizajnom enterijera.

BMW planira da poveća svoju ponudu SUV modela u narednim godinama, a budući X7 biće vodeći model i najveći SUV ovog proizvođača do sada.

 

X7 će koristiti osnovu Serije 7, imaće sedam sedišta i biće veoma luksuzno opremljen. U najavi su benzinski i dizelski motori sa šest i osam cilindara, kao i iPerformance hibridna varijanta.

Novi BMW SUV bi, prema rečima šefa prodaje i marketinga u nemačkoj kompaniji Iana Robertsona, mogao da stigne na tržište 2019. godine i da se intenzivno radi na njegovom razvoju. On je napomenuo da ovo nije produženi X5 i da je automobil sasvim drugačiji, pošto su u BMW-u želeli da X7 ima svoj identitet.

U dokumentu o razvojnoj strategiji koji je objavljen u martu 2016. godine, BMW je objavio da posle više od deset godina vođstva u premijum segmentu, kompanija želi da ojača svoju poziciju i ponudu vrhunskih modela, gde su marže zarade najveće.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here