Renault LCV karavan

0
381

Auto Kuća Kompresor i Renault su organizovali još jedan LCV karavan, gde su javnosti predstavljena vozila iz bogatog teretnog programa.

Prisutni ljubitelji automobila imali su prilike da se upoznaju sa ponudom LCV karavana, i eventualno isprobaju nekoliko Renault modela lakih komercijalnih vozila kao što su Master, Frugon, Trafic i  Kangoo. Ovi komercijalni četvorotočkaši svojim performansama postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini. Vozila su naročito pogodna za kompanije koje imaju potrebu za brzim i sigurnim prevozom robe.

Renault program komercijalnih vozila je uvek bio interesantan za domaće kupce, prvenstveno zbog dobrog odnosa ukupne cene eksploatacije (TCO) i povoljnih uslova kupovine, ali i dobrih voznih karakteristika. Jedna od pogodnosti koje nudi Renault i AK Kompresor je produžena garancija od 4 godine ili 150.000 kilometara uz kupovinu preko „Renault finasiranja“, kao i tri gratis premium servisa. 

Naravno, na raspolaganju su još razne opcije kupovine i kombinacije finansiranja sa kojima svaka firma zainteresovana za komercijalna vozila može sebi naći optimalnu varijantu u Renault LCV programu, pa se svi detalji mogu dobiti u AK Kompresor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here