VIP žurka: Audi Q5 na crvenom tepihu

0
4918
Image

 

 

Beogradski asfalt u ponedeljak uveče osetio je prisustvo Q5 adrenalina, prilikom predstavljanja novog Audijevog SUV vozila, premijerno u jugoistočnoj Evropi. Ekskluzivno, za sve prisutne, Audi Q5 testirali su Vlada Georgijev, Gordan Kičić, sa suprugom Zoranom Gajić, Jovana Janković i Srđan Predojević.

 

Image

Image

 

Q5 vozači prelazili su gradsku turu – od centra grada do Expo centra – ovim jedinstvenim SUV vozilom. Na pripremljenoj pisti, uz svetlosne efekte i plesni performans, Q5 VIP vozače dočekale su i pozdravile mnogobrojne zvanice iz našeg javnog života.

 

Image

ImageImage 

 

U luksuznoj Q5 atmosferi, ljubiteljima SUV vozila iz kruga beogradske poslovne javnosti i džet seta iz sveta muzike, glume, sporta, dobrodošlicu su poželeli Dragana Ćosić i Jugoslav Pantelić. Gosti su uživali u dobrom društvu, raznovrsnim koktelima i bogatom programu – a sve u čast zgodnog i sposobnog Audija Q5.

 

Image

Image

 

SUV vozila postala su statusni simbol nove generacije vozača i trend koji je poslednjih godina u konstantnom usponu.

 

Image

ImageImage 

 

Ova vozila omogućavaju svojim vlasnicima da u isto vreme iskažu svoj životni stil – sklonost ka off-road vožnji i vrhunskoj udobnosti. Audi je prepoznao potrebe savremenog čoveka, unoseći u novi model svoj pečat i tako ga podigao za stepenicu iznad“, istakao je Max Winterfeldt, generalni direktor Porsche SCG.

 

Image

Image

ImageImage 

 

Q5 predstavlja najbolji balans do sada – sportiste, dizajna, komfora i savršene tehnike u SUV segmentu, čime je zagarantovana preciznost pokretljivost i bezbednost.

 

Image

ImageImage 

 

Audi je sa modelom Q5 nadmašio konkurenciju i dao nemačku i evropsku viziju u ovom segmentu. Precizan izgled Q5, iza koga stoji prvi čovek dizajnerskog tima Audi grupe, Valter de Silva i tehničke karakteristike ovog modela, predstavljaju spoj spoljašnje i unutrašnje lepote i savršenstva“, dodao je gospodin Slobodan Pešić, direktor brenda Audi za Srbiju.

 

Image

Image

 

Jedan od savršenih partnera Q5 vozača, Jovana Janković svojom vožnjom potvrdila je da novi Audi odlikuje sve što jedna mlada moderna žena za volanom Q5 jeste: sigurna i samouverena.

 

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

Izvor : Audi PR

Photo: Nacionalna klasa & Audi

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here