BIBOCAR – novi Renault prodajno servisni salon

0
1050

27. aprila je u Požarevcu otvoren novi prodajno-servisni BIBOCAR salon, sa kojim Renault nastavlja “Store” akciju.

Borba za kupce automobila se uvek odvija na svim frontovima, a jedan od veoma značajnih komponenti je i dovoljno kvalitetan odnos sa kupcem od momenta kada isti uđe u salon. Renault sa svojim „Store“ konceptom želi da upravo ovaj element podigne na viši nivo, te da se još više usredsrede na kupca koji je i najvažniji kapital marke. Akcija je započeta još pre dve godine, pa se polako salon po salon renovira u skladu sa pomenutim konceptom.

BIBOCAR 01

Tako se sada na red došla kompanija BIBOCAR, koja se nakon desetogodišnje, uspešne karijere kao ovlašćenog dilera za prodaju i servisiranje vozila Renault i Dacia, preselila u svoje poslovanje iz Velikog Gradišta u novoizgradjeni objekat u Požarevcu. Naravno, sada je sve to urađeno sa „Renault Store“ elementima.

BIBOCAR 11

Novi servisno prodajni centar ukupne veličine 1605 m2 sa 700  m2 izložbenog prostora, je izgradjen po po pomenitim najvišim Renault standardima, a kada govorimo o neophodnim elementima, prodajni salon podrazumeva i novi servisni deo koji omogućava veći kapacitet i brže obavljanje servisnih poslova.

BIBOCAR 07

Da, “Renault Store” ili C@RE (Customer Approved Renault Experience) kako se zvanično naziva ceo ovaj globalni program (i koji podrazumeva 40 zasebnih projekata), ima jasnu ideju, da se kupcima od momenta kada uđu u salon pruži što veći broj relevantnih i korisnih informacija. Ova ideja u današnje vreme zvuči sasvim jednostavno, ali iz nekih razloga nija baš prisutna u auto salonima, i to ne samo kod nas.

BIBOCAR 05

Prva stvar na koju se cilja je kompletan “Renault Store” ambijent, dakle dizajn, uređen prostor sa posebnim tematskih delovima i slično. Pored toga, tu je i poseban “konfigurator” prostor u kojem kupac veoma lako može menjati sve detalje i parametre nekog automobila. Verzija ovog softvera postoji i na zvaničnom web sajtu, ali u salonu kupac ima tu dodatnu mogućnost da pored njega stoji prodavac sa svim detaljima. Dakle, kolika je razlika u ceni određenog dela dodatne opreme, koliko se razlikuju ako se ovo ili ono promeni i slični detalji, koji pri odabiru automobila i prateće opreme imaju značaj.

BIBOCAR 04

Pored toga, ovaj deo “Renault Store” salona nudi i mogućnost da “uživo” pogledate, na primer, felne koji želite doplatiti ili osetite (pod rukom) razne materijale enterijera i na taj način odaberete onaj koji najviše odgovara. Ovakvih detalja ima dosta ima dosta i to je ono što “Renault Store” kakav je sada BIBOCAR u Požarevcu, izdvaja od nekih drugih.

BIBOCAR 23

Na svečanom otvaranju objekta kome je prisustvovalo više od 300 zvanica ispred kompanije Bibo Car se obratila Biljana Stokić, direktorka koncesije, a zatim su se prisutnima obratili i Milan Belin generalni direktor Renault Nissan Srbije i Zoran Dragoj predsednik udruženja Renault i Dacia dilera, i sa puno lepih reči za kompaniju BIBBOCAR i poželeli im puno sreće u daljem poslovanju. Ovom prilikom je prisutnima svečano prezentovan i Novi Renault Scenic koji se tek nedavno pojavio na našem tržištu i izazvao veliko interesovanje zbog svog revolucionarnog dizajna i snažnih performansi koje poseduje.

{gallery}/media/jw_sigpro/users/0000000079/BIBOCAR{/gallery}

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here