Fiat 500 Mirror: još više naprednih tehnoloških sadržaja i bolja povezanost

0
194

Fiat je predstavio model 500 Mirror koji kao ciljnu grupu ima pripadnike mlađih generacij, a koji vole nove tehnologije i žele da voze automobil koji je uvek povezan i ispunjen sadržajima.

Standardna oprema na modelu 500 Mirror uključuje 7-inčni Uconnect™ 7” HD LIVE uređaj sa dodirnim ekranom, Bluetooth sistem, USB-AUX IN priključke i integrisane komande na upravljaču koji je presvučen kožom.

Najuzbudljivija inovacija jeste uvođenje vrhunskog sistema integracije pametnog telefona na verziji 500 Mirror, kao i na modelu za 2017. godinu, koji se premijerno pojavljuje na modelima brenda Fiat. To znači da korisnici mogu da pristupaju najvažnijim aplikacijama na svojim telefonima direktno preko 7-inčnog ekrana sistema Uconnect™, integrisanog na centralnoj konzoli. Fiat 500 MY2017 unapređen je važnim tehnološkim i bezbednosnim funkcijama poput ograničenja brzine (standardan deo opreme na čitavoj liniji vozila), kontrole vožnje i senzora sa kišu i sumrak (na zahtev).

Sa podrškom Apple CarPlay, a koja predstavlja pametniji jednostavniji način za upotrebu iPhone uređaja u vozilu, vozači mogu da prilagode vožnju uslovima u saobraćaju, te da obavljaju i primaju pozive, pristupaju tekstualnim porukama i slušaju muziku, a da pritom ostanu koncentrisani na vožnju. Funkcija integracije Android Auto takođe omogućava vozačima da upravljaju sadržajima i glavnim aplikacijama na njihovom uređaju direktno iz sedišta, tako da dobijaju uputstva za vožnju, obavljaju pozive, šalju i primaju poruke i da puštaju muzičke sadržaje na potpuno bezbedan način.

500 Mirror je dostupan kao hečbek i kao kabriolet, a u ponudi motora se nalaze 1.2 sa 69KS, 0.9 TwinAir sa 85KS i 1.3 MultiJet sa 95KS.

Izvor: Fiat

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here