EICMA: Honda predstavila mašine za 2016

0
1563

Za predstojeću sezonu Honda će ponuditi unapređene mašine iz srednje klase, ali je svakako bitno to što se u ponudu vraća „Africa Twin“ u formi CRF1000L.

Honda je revidirala svoje modele sa 500ccm agregatom – CB500F, CBR500R i CB500X tako što su svi modeli dobili prednja i zadnja LED svetla, podesivu viljušku, podesive kočione komande i rezervoare veće zapremine.

Modeli iz segmenta 750ccm – NC750S, NC750X i Integra su sada svi sa EURO4 emisijama i imaju unapređenih softver DCT menjača. Pokazivači su izmenjene i sada nude podešavanje pozadinske boje. Izduvni sistem sada nudi nešto dublji zvuk, a Showa prednje viljuške su sada sa boljim upijanjem neravnina i sa linearnijim odzivom.

Nakon što je letos najavljen, tokom Sajma motocikala u Milanu sada je i zvanično predstavljen CRF1000L Africa Twin koji nudi klasičnu dvostruku funkcionalnost putnih enduro motocikala. Na raspolaganju će biti varijante sa manuelnim ili sa DCT menjačem koji takođe poseduje novu generaciju softvera sa tri različita sportska režima rada, ali i sa posebnim prekidačem za režim rada pogodan za vožnju van asfaltnih podloga.

Koncept City Adventure pokazuje kako bi mogao izgledati motocikl namenjen urbanoj, ali i zabavnoj vožnji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here