Početna Vesti Auto Noviteti Renault Sandero RS zaobilazi Evropu

Renault Sandero RS zaobilazi Evropu

0
418

Renault Sandero (odnosno Dačija u Evropi) dobio je unapređenja iz odelenja Renaultsport, a rezultat je prikazan na salonu automobila u Buenos Ajresu.

Ovaj jeftini supermini dobio je trkačke stilske dodatke, sportskiju šasiju i motor snage 145KS. Sandero u ovoj verziji prodavaće se samo u Rusiji i Brazilu, isključivo pod markom Renault. Ovaj proizvođač potvrdio je da je Sandero RS demonstracija onoga što može biti učinjeno, ali i ništa više od toga što se tiče ostatka sveta.

15dacija sanderors1

 U Sandero RS 2.0 ugrađen je atmosferski dvolitarski motor od 145KS i to je prvi model koji je Renaultsport pripremio za tržišta izvan Evrope. Standardni Sandero dobio je agresivnije stilizovanu karoseriju, novi prednji branik i veće usisnike vazduha, naglašenije pragove i veće aluminijumske felne. Zadnji branik oblikovan je u difuzor, a vizulene izmene kompletirane su dvostrukim cevima izduvnog sistema.

15dacija sanderors2

U kabinu su ubačena nova sedišta sa sportskijim trimom, sa crvenim i srebrnim detaljima i aluminijumskim papučicama. Automobil je dobio jače kočnice, revidirani sistem upravljanja i čvršće opruge i amortizere. Za sada nisu objavljene performanse.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here