100.000 narudžbina za Opel ADAM

0
485

Popularnost modela ADAM čini ga čestim prizorom na putu: počev od početka prodaje 2013. godine, Opel je primio preko 100.000 narudžbina za model koji predstavlja šampiona individualizacije – uključujući i oko 3.000 narudžbina za novi ADAM ROCKS.

 

„Potražnja kupaca za Opel ADAM-om skrenula nam je pažnju na to da je ovakav tip automobila nedostajao tržištu – automobil koji ističe ličnost svog vlasnika, nudi gotovo neiscrpne mogućnosti prilagođavanja i ima jasan stav“, rekao je dr Karl-Tomas Nojman, Predsednik Odbora Opela. „A za avanturistički nastrojene vozače ADAM-a, sada u ponudi imamo i rubusni ADAM ROCKS – izuzetno nekonvencionalan i veoma zabavan”.

Novi urbani krosover takođe poseduje izuzetnu osobinu svoje linije: skoro svaki automobil je jedinstven. Sa svežim bojama, različitim opcijama dizajna krova i brojnim kombinacijama enterijera, ADAM ROCKS se može prilagođavati u istoj meri kao i ostali članovi njegove porodice. Zaštitna plastika oko donjeg dela karoserije u boji antracita i srebrne zaštitne ploče naglašavaju njegov čvrst, moćan izgled. Platneni krov Swing Top se otvara jednim pritiskom na dugme za samo pet sekundi, i pruža čisto uživanje u vožnji na otvorenom.

Opel ADAM ROCKS ispod haube krije potpuno nov proizvod. Pored već poznatih benzinskih motora, Opel po prvi put nudi moćni i ekonomični turbo motor sa direktnim ubrizgavanjem 1.0 ECOTEC u paru sa potpnuno novim manuelnim menjačem od šest brzina sa smanjenim trenjem. Trocilindarski motor, u celosti izrađen od aluminijuma, isporučuje 66 kW/90 ks, dok najsnažnija verzija ove linije ostvaruje 85 kW/115 ks, uz uzorno malu potrošnju i emisiju štetnih gasova, sa vrhunskim performansama i krajnje udobnu vožnju.

ADAM ROCKS takođe poseduje i Opelov nagrađivani IntelliLink info-zabavni sistem koji je već predstavljen u ADAM-u, sa svojim aplikacijama i mogućnostima povezivanja. Info-zabavni sistem ima 7-inčni ekran u boji osetljiv na dodir i potpuno je kompatibilan sa najnovijim pametnim telefonima sa ANDROID i Apple iOS sistemima. Ovaj sistem ne samo da je jednostavan i bezbedan za upotrebu, već je i izuzetno pristupačan, po ceni od samo 300 evra, što ROCKS čini najbolje povezanim malim automobilom na tražištu, baš kao i ostale članove porodice ADAM.

Izvor: Opel

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here