Range Rover Sport dobio Stealth paket

0
394

Land Rover je kupcima modela Range Rover Sport ponudio Stealth paket opreme, koji će od jula moći da se kupi po početnoj ceni od 1.700 funti. Automobil sa ovom opremom imaće premijeru na Gudvud festivalu brzine sledeće sedmice.

14rangerover sportstealth1

Opcioni paket za eksterijer moguće je dobiti za sve modele iznad početnog HSE nivoa, a sadrži naplatke od 21 ili 22 inča (za 2.500 funti). Prve isporuke očekuju se krajem godine.

Stealth oprema za Range Rover Sport podrazumeva zatamnjenje prednje maske, detalja na poklopcu motora i otvorima za protok vazduha, kućišta retrovizora, ležišta za maglenke i poklopca prtljažnika. Opcioni naplaci takođe imaju detalje u crnoj boji, a zatamnjena površine na zadnjem kraju nisu reflektivne.

14rangerover sportstealth2

14rangerover sportstealth3

Range Rover Sport trenutno se prodaje u 18 različitih mogućnosti za boju karoserije, a kupci sada dobijaju mogućnost za dodatnu personalizaciju.

Kozmetičke izmene nisu ispraćene i mehaničkim novitetima, pa ponuda motora ostaje ista – od trolitarskog V6 benzinca od 340KS do petolitarskog V8 sa kompresorom, koji proizvodi 517KS i 624Nm maksimalnog obrtnog momenta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here