CAR SHOW: KIA

0
3994

KIA ove godine ima jedan od zanimljivijih štandova, jer se tu mogu videti dva potpuno nova modela, kao i jedan koji je relativno nov za naše tržište.

Na kratkog uvodnoj prezentaciji novih modela, KIA je istakla činjenicu da se tržište iz godine u godine smanjuje, ali da su oni ipak zadovoljni svojom prodajom u takvoj situaciji. KIA je uspela da poveća svoj udeo na tržištu prodatih automobila u Srbiji, pa je to i primarni razlog za pozitivno mišljenje u vezi budućnosti.

kia1
Nova generacija modela Sportage je imala svoju nedavnu promociju, a start prodaje je upravo na sajmu i to odmah sa povoljnijom sajamskom ponudom cene, pa bazični model novog Sportage-a sada košta 16940 evra. Posebna sajamska cena važi i za pro_cee`d (10990e) i Rio (9490).

kia3

Interesantno, tu je i specijalna ponuda za pro_cee`d World Cup Edition koji predstavlja deo ograničene ponude i vidu promocije FIFA 2014 svetskog fudbalskog prvenstva, a cena je 9990 evra što ovaj model čini veoma interesantnim, jer trenutno u C segmentu ova promotivna cena izgleda bez konkurencije.

kia4
Drugi novo prezentovan model je takođe vezan za pro_cee`d, ali se ovoga puta radi o GT verziji sa 1.6 T-GDi motorom iz modela Hyundai Veloster Turbo. Sa 200 KS i 265 Nm obrtnog momenta i veoma atraktivnim izgledom, ovaj model može biti konkurent za već standardno popularne “hot hatch” modele. Sa cenom od 25990 evra, ovaj automobil definitivno treba da bude interesantan svima koji gledaju u “hot hatch” pravcu, a nisu ranije želeli da razmišljaju dalje od Golf GTI modela.

kia2

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here