13. Novosadski Sajam automobila

0
1347
img_3946.jpg

13. Novosadski sajam automobila je zvanično otvoren.

U sredu 16. oktobra, ovogodišnji Novosadski sajam automobila je zvanično otvoren u kratkom zvaničnom ceremonijalu. U njemu je predsednik Skupštine grada Novog Sada prof. dr Siniša Sević rekao "Ovaj sajam jedna od najprepoznatljivijih i najuspešnijih institucija ovog tipa ne samo u našoj državi, nego i u regionu.  Istorija organizovanja vašara se poklapa sa razvojem grada, a u godini jubileja, kada Sajam obeležava 90 godina postojanja, vidi se da menja imidž manifestacija i čini ih zanimljivijim i interesantnijim".

 

img_3923.jpg

 

Povodom ovog jubileja  direktora sajma, docenta dr. Dragan Lukač je uručio Zlatnu plaketu Novosadskog sajma dr. Siniši Seviću.

 

img_7602.jpg

 

Nakon toga, posetiocima na otvaranju se obratio i Saša Bilinović, izvršni direktor za sajamsku delatnost Novosadskog sajma, koji je kratko rekao: " Automobilska industrija je, kao i sve druge privredne grane, u krizi, ali su ipak Sajam došli brojni izlagači, i nadam se da će građani koji dođu na Sajam motornih vozila i opreme uspeti da kupe automobil koji žele."

 

img_3937.jpg

 

Nakon završenog ceremonijala otvaranja, mogli smo da pogledamo šta su izlagači pripremili za posetioce. Izlagače i automobila je definitivno manje neko, na primer, pre dve godine, ali se većina ipak potrudila da svoje modele izloži i na ovom sajmu (našem trećem) i ponudi nešto povoljnije uslove kupovine od regularnih.

 

img_3925.jpg

 

Od novih i atraktivnijih modela koje ranije nismo mogli videti su BMW serije 4, novi Seat Leon i A3 limuzina, dok su ostali modeli već viđeni na nekoj od ranijih prezentacija ili sajmova.

 

img_3949.jpg

 

 

img_3951.jpg

 

 

img_3957.jpg

 

 

img_3999.jpg

 

 

img_4005.jpg

 

Ukoliko ste zainteresovani da ih uživo pogledate, sve do nedelje, 20. oktobra, u Hali 1 i Hali “Master” posetioci će moći da vide ove ali i ostale od najavljenih 25 "premijere". Naravno, subota i dalje ostaje rezervisana za reviju modifikovanih automobila „Tuning Styling Show“, koja će se održati na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.  Kako je subota ujedno i "porodični dan", kada će cela porodica moći da uđe uz jednu ulaznicu koja košta 300 dinara, ovo je će biti i najbolje vreme za posetu ovogodišnjeg Novosadskog sajma automobila.

 

img_3983.jpg

 

 

img_4061.jpg

 

 

img_4023.jpg

 

 

img_4019.jpg

 

 

 

img_4048.jpg

 

 

img_4007.jpg

 

 

img_4040.jpg

 

 

img_4029.jpg

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here