Jeep Wrangler Polar

0
992
Image
NAS SPONZOR

 

Jeep će predstaviti posebnu seriju modela Wrangler namenjenu vozačima koji će se često nalaziti u veoma hladnim predelima. Polar model pored pogona prilagođenog veoma hladnim uslovima nudi i estetske dodatke kako bi čak i u polarnim uslovima vozač ovog vozila mogao da ostavi utisak na okolinu.

Limitirana serija će ponuditi 18" aluminijumske felne u sjajnoj crnoj boji, tvrdi krov u boji karoserije i originalne Mopar dodatke. Za pogon će biti zadužen 2,8 litarski CRD agregat 200KS/460Nm (iako dizel gorivo nikad nije dobar izbor ako planirate da se upućujete u područja gde temperatura silazi ispod -30 C) uparen sa ojačanim 4×4 pogonom uparenim sa reduktorom i zadnjim samoblokirajućim difreencijalom (TracLok). Menjač je petostepeni automatski.

Image

Image

Image

 

Za infotainment je zadužen EVIC sistem sa 6,5" ekranom osetljivim na dodir i 40GB HDD uređajem za skladištenje podataka. Automatska dvozonska klima, kožni multifunkcionalni upravljač i grejana prednja sedišta su u standardnoj opremi.

Image

 

Polar model će odlikovati posebna Hydro plava boja u kojoj će automobil biti i predstavljen na predstojećem Salonu automobila u Frankfurtu.

Prethodni tekstFIA WEC: Audi 1-2 u Brazilu
Sledeći tekst2014 Honda SH Mode 125
Večni entuzijasta.