Ford: prolećna servisna kampanja

0
664
servisna-akcija-jun13-final.jpg

Grand Motors, uvoznik, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, poziva vlasnike da po povoljnim uslovovima pripreme svog Forda za letnju eksploataciju. Od 10. juna do 10. jula u servisima Grand Motorsa u Beogradu (na Petlovom brdu i na Novom Beogradu), u Subotici i Nišu i u servisu Grand M u Novom Sadu.

 

Zainteresovanima se nudi besplatan pregled, uz uslov da se na preporuku servisnih stručnjaka odmah obave neki radovi na vozilu ili kupe originalni rezervni delovi.

Tokom prolećne servisne kampanje, vlasnicima Fordovih vozila, bez obzira na poreklo, godinu proizvodnje i prevaljenu kilometražu, omogućavaju se i brojni popusti: recimo, dvadeset odsto na kočioni materijal (disk-pločice, paknovi, diskovi). Uz isto sniženje se mogu kupiti i originalne metlice brisača, kao i vitalni delovi prednjeg i zadnjeg oslanjanja („trapa"). Isti popust, od 20 odsto, odobrava se i za kupovinu motornih ulja i prečistača („filtera") za ulje.

 

Stručnjaci Grand Motorsa savetuju vlasnicima Fordovih vozila da pre letnje sezone, kada su ventilacioni i klima sistemi angažovani punim kapacitetom, svakako obave i dezinfekciju ventilacionog sistema po ceni od 1.690 dinara.

Na kraju, svi koji svoje vozilo budu dovezli na kontrolu i odluče se na popravke preporučene tokom prolećne servisne kampanje, na poklon dobijaju tečnost za pranje vetrobranskog stakla.

 

Izvor: Grand Motors Marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here