Opel ADAM: najbolje dizajnirana unutrašnjost

0
871
opel_adam.jpg

Velika čast za mali automobil – Opel ADAM osvojio je na sajmu Automotive Interiors EXPO 2013 u Stuttgartu nagradu za najbolje dizajniranu unutrašnjost među serijskim automobilima. Urbana ikona osvojila je ovu prestižnu titulu u vrlo jakoj konkurenciji Alfe 4C, Jaguara F-Type, Renaulta Clio i novog Range Rovera.

 

Ova nagrada se dodeljuje u sklopu sajma namenjenog izlaganju koncepata, materijala, tekstila i komponenti od kojih se izrađuje unutrašnja oprema. Međunarodni žiri sastavljen od priznatih autonovinara iz celog sveta dodeljuje nagrade u sedam kategorija.

 

opel_adam2.jpg

Elizabeth Wetzel, direktor ADAM-ovog unutrašnjeg dizajna, posebno je zadovoljna ovom pobedom: „Individualizacija unutrašnjosti jedna je od brojnih ADAM-ovih prednosti. Naš najmanji lifestyle-model nudi čak 82.000 različitih kombinacija unutrašnjeg uređenja. Nagrada EXPO fantastično je priznanje celom Opelovom dizajnerskom timu."

Stručni žiri je bio istog mišljenja, pa je nominirao Elizabeth Wetzel u kategoriji unutrašnjeg dizajnera godine (Interior Designer of the Year), koja predstavlja vrlo cenjeno priznanje u ovoj industriji.

Nagrada za dizajn je još jedno, i to vrlo zapaženo priznanje za ADAM. Od početka prodaje ADAM je osvojio već pet nagrada na takmičenju inovacija „Plus X Award", kao i cenjenu nagradu za dizajn „Red dot".

 

Izvor: Opel Srbija Marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here