Proširen kapacitet AC Vidaković u Subotici

0
3476

AC Vidaković je proširio svoje kapacitete otvaranjem novog Reno-Dačija prodajno-servisnog centra u Subotici. Vlasnici Reno-Dačija vozila će imati priliku da u novoizgrađenom objektu, po veoma visokim Reno standardima, održavaju svoje automobile, dok će prodajni salon omogućiti uvid u aktuelnu ponudu Reno-Dačija game.

AC Vidaković je ovlaščeni diler i serviser za vozila marke Reno i Dačija, a od 7. juna je proširio svoje kapacitete kako bi odgovorio na zahteve tržišta. Ovo podrazumeva otvaranje novog salona na čak 2400m² prodajno-servisnog prostora. Od ove površine 800m² zauzima prodajni salon Reno vozila, dok 300m² pripada modelima iz Dačijine game. Servisni prostor zauzima 800m², dok površina kancelarijskog prostora iznosi 500m². Centar je otvoren na 61. godišnjicu otvaranja prvobitnog servisa. AC Vidaković je otovren davne 1952. godine od strane Lazo Vidakovića. 1987. godine počinje saradnja sa Renoom.

 

13reno_acvidakovic1.jpg
13reno_acvidakovic2.jpg

 

Stari servis je i dalje aktivan na adresi Braće Radića 51-53, a u njemu je, po rečima Stipana Vidakovića aktuelna optička reglaža trapa za putnička i laka teretna vozila. Novi servis je spreman da na 800m² primi veliku količinu vozila i da se uz minimalna čekanja servis obavi na vreme. Trenutno AC Vidaković ima oko 15 stalno zaposlenih, a taj broj je planirano da se popne na 30-40 ljudi sa ovim proširenjem kapaciteta. 

 

13reno_acvidakovic3.jpg
13reno_acvidakovic5.jpg

Kroz novi objekat nas je proveo Vlado Vidaković, a usput smo se podsetili njegovih karting dana.

 

Kako smo se i lično uverili u salonu su prisutni i najnoviji modeli Renoa i to: Captur, Scenic Xmod, Clio GT, redizajnirani Fluence itd. Analogno tome, najnoviji modeli Dačije su prisutni u kutku koji je rezervisan za Dačijina vozila.

Novi prodajno-servisni centar se nalazi u ulici Starine Novaka BB, a kontakt informacije možete naći na internetu sajtu AC Vidaković.

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here