Nove fotografije Alfa Romea 4C

0
2283
13alfaromeo_4c5.jpg
NAS SPONZOR

Alfa Romeo je objavio novi set fotografija limitirane početne serije kupea 4C, koji je predstavljen u Ženevi Ranije ove godine. Launch Edition se od standardnog automobila razlikuje po vizuelnim detaljima koji naglašavaju njen sportski karakter.

 

Pored standardnog 1,75 litarskog agregata od 240KS i 350Nm, budući vlasnici  automobila iz ove serije dobijaju detalje od karbona, crvenu ili belu boju karoserije, specijalne oznake, dvostruka LED svetla, zadnji difuzor od aluminijuma i veće naplatke.

13alfaromeo_4c6.jpg
13alfaromeo_4c7.jpg
 

Ovako opremljeni automobil, koji košta košta 60.000 EUR, ubrzava od 0-100km/h za 4,5 sekundi, a snaga se prenosi na zadnje točkove preko šestostepenog TCT menjača sa dvostrukim kvačilom. Maksimalna brzina bi trebalo da bude veća od 250km/h.

13alfaromeo_4c8.jpg
13alfaromeo_4c9.jpg
 

Launch Edition ima i sportsko ogibljenje, obojene kočione čeljusti, sportski izduvni sistem, drugačiji filter vazduha i nove prednje usisnike vazduha. Kabina ima sportska sedišta presvučena kožom i tkaninom, kožom presvučeni upravljač i karbonske elmente. Prvi kupci dobiće i specijalnu vozačku obuku u Italiji.

Datum početka prodaje još nije objavljen, ali se već zna da je za Evropu, Afriku i Bliski istok predviđeno 400 primeraka. Još 500 će biti ponuđeno na tržištu SAD, a 100 u ostatku sveta.

Prethodni tekstF1: Rozbergova druga uzastopna pol pozicija
Sledeći tekstPrvi utisci: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here