Nova Honda CRV stigla u Srbiju

0
1983
Image

 

Delta Motors je danas, u Delta Siti tržnom centru, predstavio novu generaciju modela CR-V. Najznačajnije, što se kupaca tiče, je da će cena novog modela biti vrlo slična prethodniku, tako da bazni model sa 2,0 litarskim benzincem košta 22.500€.

Image

Image

 Image 
 

CRV je predstavljen u Delta Siti tržnom centru, tako da su novi model pored medija videli i brojni posetioci centra. Pored plesne grupe i glumca Branimira Brstine, Delta Motors je posetiocima Honda štanda ponudio i veoma zanimljiv način zbližavanja sa japanskom kulturom – ispisivanjem imena na japanskom pismu.

Image

Image

Nova generacija je predstavljena svetskoj javnosti na Sajmu automobila u Ženevi, a na naše tržište stiže skoro devet meseci kasnije. Novi model koristi već poznate pogonske agregate – 2,0 benzinac sa 155KS/192Nm kao i dizelaš sa 2,2 litra zapremine koji proizvodi 150KS/350Nm. U narednoj godini se očekuje uvođenje i 1,6 litarskog dizel agregata, koji će omogućiti da se CR-V nađe u veoma povoljnoj poreskoj kategoriji.

Image Image

 Image

Image

 

Kupcima su na raspolaganju četiri nivoa opreme (Comfort, Elegance, Lifestyle i Executive), gde već bazna oprema nudi mnogo toga: ABS, EBD, VSA, TSA, prednje i zadnje pojaseve sa zateačima (napred dvostepeni), kontrola pritiska u pneumaticima, Hill Start, Start/Stop, 17" točkovi, dnevna svetla, automatski dvozonski klima uređaj, tempomat, audio sistem sa komandama na upravljaču.

Image

Image

 

Na raspolaganju su modeli sa prednjim ili 4WD pogonom, a opciono je moguće poručiti i petostepeni automatski menjač umesto standardnog šestostepenog manuelnog.

Image

Image

 

U zavisnosti od kombinacije navedenih mogućnosti cena se kreće od 22.500€ pa do 37.400€ za najbogatije opremljeni dizel model.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here