Sedam dana Opela – vreme najpovoljnijih ponuda

0
661
7_dana_opela.jpg

Od 28. novembra do 5. decembra Opel pokreće posebnu akciju za sve svoje verne kupce uz neverovatno povoljnu ponudu fantastično opremljenih automobila. Tokom tradicionalne akcije „7 dana Opela’’, koja se organizuje treću godinu zaredom, budućim kupcima i vozačima Opela pored već postojećih, nude se i značajni dodatni popusti za nova vozila.

 

Maksimalan popust od čak 6.350 evra odnosi se na Opel Antaru sa Enjoy nivoom opreme i 2.2-litarskim dizel motorom od 163 ks. Sa širokim izborom najsavremenijih tehnologija, živih linija i savršene proporcije – Opel Antara ima najinspirativniji oblik u gradu. Ne zauzima više mesta od putničkog automobila srednje veličine, a u isto vreme nudi veoma prostran enterijer. Po stilu i eleganciji, unutrašnjost automobila podseća na najmodernije limuzine, sa sportskim sedištima koja naglašavaju dinamičan karakter ovog automobila. 

Postoji lista vozila na popustu sa ograničenim brojem, a različiti popusti se odnose na različite modele. Zato bi svi budući kupci trebalo što pre da  posete neke od ovlašćenih Opelovih dilerskih kuća i saznaju više o aktuelnim ponudama za ostala Opel vozila. Opel partneri koji učestvuju u akciji su: Ćircom, Interauto, West Beocar, Komnenović, Auto Mirkos, AK Čatalov, Total, Autopromet, Interauto-Trade, Niš Auto Gemos, AC Brajić, Osmanagić Co.

 

Izvor: Opel Srbija marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here