Verano Motors: Predstavljen Pežo 208

0
2252
12peugeot_208_0.jpg

Verano Motors je domaćoj javnosti u četvrtak 15.11. upriličio prezentaciju novog modela Pežoa, modela 208. Zvanice su imale priliku da se više upoznaju sa ovim modelom Pežoa, koji će definitivno predstavljati perjanicu ponude ovog francuskog proizvođača.

Novi model iz Pežoa donosi dosta agresivan dizajn i predstavlja prilično osveženje u B segmentu vozila. Model 208 je bio na NK testu, a dok se test ne kompletira prve utiske možete pročitati na blogu, dok detalje ovog mališana možete pogledati u galeriji. Porudžbine za novi model su već ranije realizovane pa je ova promocija samo još jedan znak da Pežo dosta nade polaže u ovaj model. U prijatnoj atmosferi Blue Box auto salona u Beogradu gosti su imali priličan broj modela 208 kako bi se, pre svega uverili u dizajnerska rešenja koja on nudi.

 

12peugeot_208_2.jpg

 

Nakon kratkog upoznavanja gositima se obratio g. Milan Vukasović, izvršni direktor Verano Motorsa. "Poznato je da je Pežo lider u pogledu B segmenta i da je ostao dosledan svojoj viziji da neprestano pomera granice u tom segmentu. On je najlakši automobil u klasi i 110kg lakši od modela 207, a istovremeno izuzetno pouzdan sa osvojenih 5 zvezdica na NCAP testu, okretan u gradskoj vožnji, izuzetno pogodan za parkiranje, ali se na njega možete osloniti i u pogledu dužih putovanja jer je prostor na zaadnjim sedištima i prtljažniku uvećan," izjavio je g. Vukasović.

 

12peugeot_208_1.jpg

 

Nedugo zatim reč je preuzeo g. Matje Purkeri Debuaseran (Matthieu Pourquery de Boisserin) regionalnimenadžer Pežoa za Balkan koji je izjavio: "Za Pežo inovacija je ključ uspeha. Istorija Pežoa uspešnotraje već 200 godina, a na ovom tržištu sa generalnim distributerom, Verano Motors-om, smoprisutniskoro 20 godina. Pežo 208 je otelotvorenje uzvišenog stila ovog brenda i poziva sve vozače da iskuseredefinisan svet automobilizma. Iako je model 208 lansiran pre svega nekoliko meseci, već je postigaoveliki uspej i drugi je najprodavaniji automobil u svom segmentu u Evropi." 

 

12peugeot_208.jpg

 

Pežo se potrudio da na prezentaciji budu izloženi razni modeli 208-ice, različiti paketi opreme, kao i pogonski agregati i boje karoserije. Kompanija Verano Motors pripremila je veliki lager vozila, pa se je isporuka odmah po uplati. Bazna verzija podrazumeva 1.0 benzinski motor čija cena iznosi 10.960€.

Zainteresovani kupci mogu da se jave kompaniji Verano Motors i da zakažu test vožnju kako bi se i u praksi uverili u performanse "lavića".

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here