Subaru BRZ na salonu automobila u Australiji

0
571
12aims-brzms002_2_small.jpg

Jedan od najatraktivnijih modela za ljubitelje motosporta upravo je izložen na Salonu automobila u Australiji (AIMS) u obliku sportski opremljenog i za auto-piste spremnog Subaruovog BRZ-a. Na svom štandu prikazuje ga Subaru Australija, kao najnoviju kreaciju svog dugogodišnjeg partnera, kompanije Possum Bourne Motorsport (PBMS) iz Novog Zelanda. U saradnji sa PBMS Subaru već desetak godina dominira na šampionatu Australije u reliju.

 

Generalni direktor Subaru Australija, Nik Senior je izjavio: „Presrećni smo što izlažemo PBMS BRZ, automobil sa specijalnom opremom, pripremljen za automobilska takmičenja. Iako Subaru Australija trenutno ne planira da ponovo uđe u automobilsku sportsku arenu, BRZ  je izazvao jako veliki broj pozitivnih reakcija i zanimanje zaljubljenika u auto-moto sport.”

 

„Njihovo oduševljenje BRZ-om i visoki nivo zanimanja onih koji žele ozbiljnu alatku za borbe na stazi navodi nas da se pozabavimo i ovim segmentom auto tržišta. Od prvog dana smatramo da bi BRZ savršeno odgovarao “vikend ratnicima”, ljudima koji uživaju u auto sportu na klupskom nivou” – rekao je gospodin Senior.

 

12aims-brzms003_2_small.jpg

 

PBMS je osmislio i razvio pakete opreme koji savršeno odgovaraju upravo ovoj ciljnoj grupi zaljubljenika. To je kompanija sa zavidnom međunarodnom reputacijom zbog sjajnih tehnoloških rešenja i pažnje koju pridaje detaljima. Imaju veliki izbor opcija za sportski BRZ pa kupci osnovne verzije kreću sa najnižom cenom i obogaćuju je komponentama koje zadovoljavaju njihove ukuse. PBMS je razvio tri paketa koji zadovoljavaju stroge zahteve automobilskih sportskih takmičenja.

 

Osnovni paket sadrži rolbar sa instalacijom, „rekaro” sportska sedišta, ojačanja za sigurnosne pojaseve u šest tačaka, modifikacije sistema dotoka goriva sa konektorima i lagane delove od „karbonfibera” sa oplatama vrata.

 

12aims-brzms005_2_small.jpg

 

Srednji paket sportske opreme koji je izložen na sajmu u Australiji sadrži i specijalni kočioni sistem sa prednjim i zadnjim rotorima i viljuškama i ručnom kočnicom od STI-a, paket elektronike sa žičanom instalacijom, prekidačima i laganom baterijom, „rekaro” sedištima sa bočnim krilima i 18-inčnim aluminijumskim naplacima i „pireli P-zero” pneumaticima.

 

Treća opcija paketa sadrži komplet delova za friziranje motra uključujući i poboljšanje efikasnosti menjača u skladu sa individualnim zahtevima kupca. Kompanija PBMS obezbeđuje i mogućnost farbanja auta. Ovakav sportski opremljen BRZ biće u maloprodaji isključivo u Australiji uz porudžbine preko interneta.     

 

Izvor: Subaru SCG marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here