Hyundai: pogodnosti za kupovinu vozila u oktobru

0
1246
hyundai_logo_400x275.jpg

 

Hyundai Auto Beograd u oktobru kupcima novih vozila poklanja dodatnu sigurnost. Kupci imaju mogućnost da izaberu jednu od ponuđenih opcija: 7 godina garancije, besplatan kasko za prvu godinu, 0% kamate na kredit ili dodatnu opremu.

 

Ova ponuda važi za kupovinu svih modela osim onih koja imaju posebnu, izuzetno povoljnu cenu navedenu u akcijskom cenovniku „Specijalna ponuda“ i modela i10.

 

Garancija 7 godina (ili 100.000 km – šta pre nastupi) važi za fizička lica i odnosi se na motor, komponente i delove vozila.

 

Besplatan kasko podrazumeva da trošak kasko osiguranja Vašeg novog Hyundai automobila za prvu godinu snosi kompanija Hyundai Auto Beograd. Reč je o punom kasko osiguranju sa učešćem u šteti od 20%, bez ikakve franšize i bez obzira na broj štetnih događaja u toku godine.

 

U saradnji sa Credit Agricole bankom, pored postojećih, obezbedili smo i posebnu ponudu za finansiranje kupovine Hyundai automobila  bez kamate. Ova ponuda podrazumeva iznose do 3.000€ za modele novi i30, i40, ix35, Elantra. Bez obaveza prenosa zarade a trošak prevremene otplate kredita iznose 0 eur.

 

Ukoliko vlasnik želi,  može izabrati opciju da svoj novi automobil besplatno dodatno obogati ili personalizuje nekim od elemenata  dodatne opreme (parking senzori, bluetooth handsfree, GPS navigacija itd. u zavisnosti od izabranog modela).

 

Svojom bogatom jesenjom ponudom Hyundai potencira dodatnu sigurnost  kupaca pružajući im dodatnu garanciju, osiguranje i metod finansiranja kao i kvalitetne automobile savremenog i svežeg dizajna. Hyundai se već drugu godinu za redom nalazi na poziciji broj 4 kada je u pitanju prodaja novih automobila u Srbiji tj. na poziciji broj 3 među uvoznim auto brendovima  pri čemu je postignuto tržišno učešće od 8.7%  koje se u pomenutom periodu povećavalo uprkos negativnom trendu i smanjenju ukupnog automobilskog tržišta u našoj zemlji.

 

Izvor: Hyundai auto marketing

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here