Novi segment u Opelovoj Android aplikaciji

0
900
moj_auto.jpg
NAS SPONZOR

Kompanija Opel, kao i uvek do sad, svojim vernim vozačima stavlja na raspolaganje najsavremenije tehnologije. Opelova aplikacija ’’Suvozač’’, koja je nedavno pokrenuta na Google Play Store-u, sada je dopunjena novim opcijama koje će dodatno unaprediti bezbednost i informisanost Opelovih vozača.

 

Kompanija Opel, kao i uvek do sad, svojim vernim vozačima stavlja na raspolaganje najsavremenije tehnologije. Opelova aplikacija „Suvozač’’, koja je nedavno pokrenuta na Google Play Store-u, sada je dopunjena novim opcijama koje će dodatno unaprediti bezbednost i informisanost Opelovih vozača.

 

Aplikacija je dopunjena segmentom Moj auto koji pruža osnovne informacije o posedovanom automobilu, kroz tri podsegmenta: Servisna knjižica, Servis podsetnik i Troškovi.

 

Ovo je deo gde korisnik unosi osnovne podatke vezane za svoj automobil kako bi mu uvek bili lako dostupni. Ovo je na neki način „lična karta’’ automobila.

 

Služi vozačima za lakše praćenje održavanja automobila tako što mu pravovremeno šalje obaveštenje o potrebnim servisima, izmenama i sl. Segment se koristi tako što pored unapred definisanih zadataka vozač može da unese datum kada želi da mu sistem pošalje notifikaciju kao podsetnik. Pored definisanih zadataka, korisnik može da kreira i sam svoje zadatke.

 

suvozac.jpg

 

Korisniku je omogućeno da unosi troškove za gorivo, servis i ostale troškove i da potom prati njihovu statistiku.

 

Do aplikacije se dolazi vrlo brzo i jednostavno: potrebno je samo kliknuti na ikonicu “Play Store’’ i u “Search’’ polju ukucati „Suvozač’’, zatim preuzeti aplikaciju i instalirati je. Oni koji već imaju aplikaciju instaliranu na telefonu, dobiće automatsko pitanje da li žele “update’’.

 

Pored ovih dopuna, korisnicima su i dalje dostupne opcije: Vremenska prognoza, Opel oko, Stanje na putevima, Uspori snima se, Opel, Zahtev za ponudu u i Zahtev za test vožnju.

 

Pružanjem podataka koji su svakom vozaču neophodni tokom vožnje, Opel želi da poveća njihovu bezbednost, udobnost, informisanost i uživanje za volanom.

 

 

Izvor: Opel Srbija marketing

 

 

 

Prethodni tekst2014 Aston Martin Vanquish (VIDEO)
Sledeći tekstPrvi utisci: Lancia Ypsilon 1.2 Gold