Grand Motors: Jubilej u znaku Ford Focusa

0
840
img_9175.jpg

Desetogodišnjica poslovanja obeležena letnjom žurkom, na kojoj je Focusu dodeljna statueta Automobila godine 2012. u Srbiji.

img_9234.jpg
img_9297.jpg

Jubilarnu, desetu godišnjicu postojanja, Grand Motors, generalni uvoznik, distributer, prodavac i serviser automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, obeleževa brojnim aktivnostima, a prva od njih je bila letnja žurka, održana 26. juna na spavu Splav, na levoj strani Save, u neposrednoj blizini restorana Ušće.

img_9302.jpg
img_9369.jpg

U novouređenom ambijentu Splava Grand Motors je ugostio predstavnike štampanih i elektronskih medija, poznate ličnosti iz sveta sporta i javnog života, poslovne partnere i vlasnike Fordovih vozila. Na Fordovoj žurci su se, među ostalim, pojavili sportski i tehnički direktori Košarkaškog kluba Partizan, Dragan Todorić i Mlađan Šilobad, vlasnik modnog studija Click, Nenad Radujević, a moderator zanimljivog programa je bila poznata voditeljka Ivana Bajić.

img_9418.jpg
img_9441.jpg
img_9531.jpg

 

Žurka je protekla u scenografskoj postavci i pod sloganom Anđeoski lep – đavolski dobar, koji je specijalno kreiran za novu generaciju automobila Ford Focus. Taj model je, naime, laureat titule Automobil godine 2012. u Srbiji, a okupljanje na Splavu je iskorišćeno da članovi žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije predstavnicima Grand Motorsa uruče statuetu koja se tradicionalno dodeljuje nosiocu tog laskavog priznanja.

Izvor: Grand Motors marketing

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here