Predstavljamo: MINI Roadster

0
4623
Image

 

Novi, šesti, član MINI porodice nosi naziv Roadster. Sve brojnija gama MINI modela je proširena i prvim kabriolet dvosedom.


MINI Roadster, je šesti model
britanskog proizvođača premijum automobila iz trenutne ponude i istovremeno ovom segmentu malih automobila daje novi, inovativni podsticaj. Tipična MINI interpretacija kompaktnog roudstera spaja mladalačku sklonost ka sportskoj i urbanoj vožnji i zabavi pod otvorenim nebom. Klasični meki krov kod MINI Roadster-a, sa manuelnim sistemom za spuštanje i podizanje sa lakoćom sluša želje i koristi svaku priliku da obezbedi vrhunski ugođaj i zabavu u vožnji. 

Image

 

Verna reprodukcija prepoznatljivog MINI dizajnerskog jezika u okviru proporcija roudstera daje ovoj premijeri u istoriji MINI dvoseda sa spuštenim krovom, prepoznatljivu i neodoljivu harizmu. Čak i kada je krov spušten, MINI Roadster ostavlja utisak elegantne, brišuće siluete, uz prelaz sa mekog krova do zadnjeg dela naglašavajući karakteristični tro-komponentni dizajn na izrazit, upečatljiv način. Ova podela usmerava na jasnu vizuelnu podelu prtljažnika (kapaciteta: 240 litara) od putničkog dela kabine, dok za to vreme, sistem za utovar širih, dužih predmeta "Load-through" smešten iza zadnjih sedišta, ima cilj da naglasi praktičnost ovog vozila. 

Image

 

MINI Roadster će biti dostupan u izboru od četiri snažna i efikasna motora. Ponuda modela kreće se od 122 KS pa sve do 211 KS. Bezbednost je na veoma visokom nivou zahvaljujući naprednim elektronskim sistemima za kontrolu stabilnosti vozila, povećanoj čvrstoći karoserije i roll-over zaštitom.

Oprema je veoma bogata, bilo ona standardna, bilo ona koja je nalazi na spisku opcionala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here