Prikazan enterijer Volkswagen Amaroka

0
21
NAS SPONZOR

Druga generacija Volkswagen Amaroka imaće premijeru kasnije ove godine, a nemačka kompanija sada je prvi put prikazala izgled enterijera. Objavljena slika nogoveštava da će Amarok ostati u premijum segmentu pikap vozila sa kvalitetnom izradom u kabini.

Amarok ima kožom presvučeni upravljač preuzet iz Passata i sa mnogo tastera. Centralni ekran je porastao sa 6,3 na 12 inča, a opciono se može dobiti manji ekran od 10 inča.

Multimedija na ekranu se može konfigurisati za prikazvanje različitih podataka i asistencija koje pomažu vozaču, a u novom Amaroku ih ima preko 30. Među njima su vožnja unutar saobraćajne trake, asistencija za ograničenje brzine i prepoznavanje saobraćajnih znakova. U glavnim menijima su i komande za satelitsku navigaciju, klima uređaj i audio sistem.

Ispod ekrana vidimo niz fizičkih tastera koji omogućavaju direktan pristup pojedinim funkcijama.

Volkswagen je saopštio da će Amarok koristiti najnoviju verziju virtuelnog kokpita, koja sadrži mogućnost prikazivanja mape za navigaciju između dve grupe merača sa podacima. Uz sliku iz kabine dobili smo i prikaz zadnjeg kraja vozila sa novim svetlosnim grupama i oznakom za V6 motor.

Prethodni tekstNagoveštaj popuštanja krize sa poluprovodnicima
Sledeći tekstFerrari se sprema za klasu hiperautomobila

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here