Zvanične slike Renault Australa

1
527
NAS SPONZOR

Renault privodi kraju razvoj modela Austral, novog SUV-a u svom katalogu. Austral će biti spreman za tržišnu premijeru u prvoj polovini ove godine i trenutno prolazi testove u kojima se konačano potvrđuje njegava funkcionalnost.

Renault planira da pošalje na put od 2 miliona kilometara flotu od 100 testnih vozila. Ona će obići Francusku, Španiju, Nemačku i Rumuniju. Francuski proizvođač saopštio je da će uz pomoć 900 vozača preći oko 600.000 kilometara na otvorenim putevima, a preostalih 1,4 miliona kilometara biće pređeno na stazi.

Uz novu promotivnu sliku Australa stigla je i infromacija da naslednik Kadjara neće koristiti dizelske motore. Renault navodi da će se novi SUV prodavati sa benzinsko-hibridnim pogonom.

Unapređeni 1,3 litarski i 1,2 litarski TCe benzinski motori kombinuju se u blagom hibridnom setapu i činiće najveći deo prodaje. U najavi je i potpuno električna varijanta. Renault navodi da će novi motori doneti niže emisije CO2 i maksimalnu snagu od oko 200KS. Nisu objavljeni ostali detalji o motorima i menjačima.

Austral će biti dugačak 4,51 metar i time nešto duži od Kadjara.

Prethodni tekstMercedes prelazi na agencijski model prodaje
Sledeći tekst2022 Ford Mondeo za kinesko tržište

1 COMMENT

Comments are closed.