Mansory tjunirao Audi RS7 Sportback

0
48
NAS SPONZOR

Audi RS7 je uvršten na listu modela čijim se tjuningom pozabavila poznata kompanija Mansory. U skladu sa njenim stilom, automobil je dobio značajne vizuelne izmene i pojačanje snage.

RS7 u Nardo sivoj boji dobio je brojne karbonske elemente, a sa njima i agresivniji izgled. Izmene obuhvataju prednji spliter i posebno naglašeni zadnji difuzor, zajedno sa malim spojlerom na poklopcu prtljažnika. Povećani su i bočni pragovi, a i oni su napravljeni od ugljeničnih vlakana.

Dodati su i mali usisnici na bokovima prednjeg branika, kao i četvorostruke izduvne cevi petougaonog oblika umesto fabričkih ovalnih.

Dvobojnom kabinom dominira plava boja u kombinciji sa crnim površinama i belim kontrastnim šavovima. Mansory se rešio četiri Audijeva kruga sa upravljača i postavio svoj logo, a dosta toga je presvučeno kožom i karbonom. Koža je čak i na podu, a alkantara na stubovima.

Transformacija ne bi bila kompletna bez izmena ispod poklopca motora, gde se nalazi četvorolitarski V8. Ovde je pojačan na 780KS i okruglo 1.000Nm maksimalnog obrtnog momenta. Automobil sada ubrzava od 0-100km/h za 3 sekunde.

Prethodni tekstNovi Pagani stiže sledeće godine
Sledeći tekstBMW najavio koncept XM

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here