Piaggio Beverly SportTouring 350

0
4945
Image

 

Piaggio u ponudu uvodi i Sport Touring varijantu novog modela Beverly. Noviteti su veoma značajni: novi agregat zapremine 350ccm i serijsko prisustvo ABS/ASR sistema.

Kao što smo i najavljivali u ovo vreme prošle godine, kada smo na testu imali novu generaciju modela Beverly, Piaggio je ponudio novi pogonski agregat uparen sa ABS/ASR sistemima. Sve je to upakovano u proizvod koji nosi naziv Beverly Sport Touring.

Image

 

Za razliku od aktuelnog agregata u modelima "300", koji nije doneo očekivane performanse već samo ekonomičnost, Piaggio sada odgovara na izazove koje su pred njega postavili konkurenti. U paketu sa snažnijim agregatom (33KS) stiže i zadnja guma dimenzija 150/70.

Pored sistema za sprečavanje blokade točkova (ABS) sada je tu i sistem za kontrolu proklizavanja (ASR) koji dodatno povećava sigurnost.

Dok Beverly Sport Touring ne stigne na test, pročitajte test aktuelnog Beverly 300 modela.

1 COMMENT

  1. Kada ce biti test? Zanima me jer se razmisljam izmedju 300 i 350 ke. Zanimam me koliko je 350 ka laka za voznju po gradckim guzvama jer je tezi za nekih 10kg…jer sam iz vaseg clanka procitao da je 300ka jako lagana za voznju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here