Novitec tjnunirao Ferrari F8 Spider

0
52
NAS SPONZOR

Ferrari F8 Spider imao je premijeru pre dve godine u formi kabrioleta, a u Novitecu su odlučili da obrate pažnju na ovaj model i restilizuju ga svojim elementima uz povećanje snage motora. Na sve je dodat i Inconel izduvni sistem koji pojačava uzbudljivi zvuk motora.

Prednji kraj je dobio spojler iz dva dela koji poboljšava prijanjanje, a tu su i karbonska krilca na bokovima branika i karbonski elementi na karbonskoj masci. Ovi dodaci poboljšavaju aerodinamičke karakteristike i hlađenje. Novitec je ugradio i nove spoljne retrovizore, a kupci za zadnji kraj mogu da biraju između većeg spojlera ili posebnog krila. Supermodel je dobio unikatne felne od 21 inča napred i 22 inča nazad.

Zadržan je Ferrarijev 3,9 litarski motor sa dva turba, ali je posle Novitecovog tretmana i dodavanja N-Tronic modula sa novom kalibracijom brizgaljki i mapom pojačan na 802KS i 898Nm. Fabričke vrednosti su 720KS i 770Nm. Modifikovani F8 Spider ubrzava od 0-100km/h za 2,6 sekundi, a fabrički za 2,9 sekundi.

Inconelov izduvni sistem ima i opciju oblaganja tankim slojem zlata radi još boljeg hlađenja. Ova verzija dobija se samo bez leptira za kontrolisanje zvuka, pošto mu je cilj i smanjenje težine. Novitec nudi i seriju unapređenja za kabinu, uključujuži kožu i alkantaru.

Prethodni tekstMinhen: Električni Renault 5 stiže 2024.
Sledeći tekstContinentalov koncept ekološki prihvatljivog pneumatika

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here