Range Rover Sport SVR Ultimate

0
47
NAS SPONZOR

Land Rover je predstavio Ultimate seriju modela Range Rover Sport SVR, svog najbržeg i najsnažnijeg modela. Novi model je dobio seriju opcija za personalizaciju koje je razvilo Odeljenje za specijalne operacije da bi se razlikovao od standardnog automobila.

Reč je o stilskim detaljima, uključujući nove oznake na poklopcu motora i vratima prtljažnika, nove karbonske otvore na prednjem poklopcu, felne prečnika 22 inča i kočione čeljusti.

Kupci mogu da biraju između serije ekskluzivnih kombinacija boja. Svi automobili imaju kontrastni crni krov, rertovizore, prednju masku i druge detalje.

Nova specijalna edicija koristi petolitarski V8 motor sa kompresorom od 550KS i 700Nm, što omogućava ubrzanje od 0-100km/h za samo 4,5 sekundi i maksimalnih 283km/h.

Cene počinju od 123.900 funti, dok standardni SVR košta 95.725 funti. Land Rover nije objavio da li će serija biti ograničena na određeni broj primeraka. Ovo je verovatno jedno od poslednjih novih izdanja Range Rovera pre premijere nove generacije u narednim mesecima.

Očekuje se da će ovaj model u budućnosti umesto petolitarske V8 jedinice koristiti BMW-ov 4,4 litarski agregat sa dva turba, koji u modelu X5 M isporučuje 620KS i 747Nm.

Prethodni tekstBeli stilski paket za Ford Mustang i Mach E
Sledeći tekstGenesis prikazao električni GV60

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here