Početna Sportske vesti GT Vesti Nove boje za Audi R8 LMS GT2

Nove boje za Audi R8 LMS GT2

0
38

Audi R8 LMS GTS je na vrhu trkačkih modela odeljenja Audi Sport, iznad R8 LMS GT4 i novog početnog RS3 LSM, i kao takav zaslužiuje poseban tretman. Upravo je predstavljena paleta boja za ovaj automobil, što znači da je Audijev program ekskluzivne personalizacije proširen i na ovvog trkača sa V10 motorom.

Vlasnici ovog automobila mogu da biraju između šest aatraktivnih boja za R8 LMS GT2, a svaka je nanesena na plastičnu karoseriju pojačanu ugljeničnim vlaknima. Gornje sekcije su crne bez obzira na glavnu boju.

Svi automobili na objavljenim slikama imaju felne bronzane boje i crna krila sa Audi Sport natpisom u crvenoj boji i bela četiri kruga na bokovima krila. retrovizori, krov i krovni usisnik su crne boje.

Automobil je opremljen atmosferskim 5,2 litarskim V10 motorom koji isporučuje 640KS i preko 550Nm maksimalnog obrtnog momenta. Značajno se oslanja na restilizovani model za obične puteve, ali je mnogo lakši i bez radnih tečnosti je težak samo 1.350kg. Snaga se prenosi na zadnje točkove, kao kod fabričkog R8 RWD.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here