Nove boje za Audi R8 LMS GT2

0
245
NAS SPONZOR

Audi R8 LMS GTS je na vrhu trkačkih modela odeljenja Audi Sport, iznad R8 LMS GT4 i novog početnog RS3 LSM, i kao takav zaslužiuje poseban tretman. Upravo je predstavljena paleta boja za ovaj automobil, što znači da je Audijev program ekskluzivne personalizacije proširen i na ovvog trkača sa V10 motorom.

Vlasnici ovog automobila mogu da biraju između šest aatraktivnih boja za R8 LMS GT2, a svaka je nanesena na plastičnu karoseriju pojačanu ugljeničnim vlaknima. Gornje sekcije su crne bez obzira na glavnu boju.

Svi automobili na objavljenim slikama imaju felne bronzane boje i crna krila sa Audi Sport natpisom u crvenoj boji i bela četiri kruga na bokovima krila. retrovizori, krov i krovni usisnik su crne boje.

Automobil je opremljen atmosferskim 5,2 litarskim V10 motorom koji isporučuje 640KS i preko 550Nm maksimalnog obrtnog momenta. Značajno se oslanja na restilizovani model za obične puteve, ali je mnogo lakši i bez radnih tečnosti je težak samo 1.350kg. Snaga se prenosi na zadnje točkove, kao kod fabričkog R8 RWD.

Prethodni tekstFiat i Jeep prave nove modele u Poljskoj
Sledeći tekst2021 Volkswagen ID.4 GTX

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here