Predstavljen osveženi Renault Trafic

0
64
NAS SPONZOR

Renault je osvežio ponudu modela Trafic za 2021. godinu i dodao varijante Combi i SpaceClass. Trafic Combi je pozicioniran kao minibus namenjen velikim porodicama, kompanijama za prevoz zaposlenih i taksi firmama.

Dostupan je u dve dužine i može da ima do devet sedišta, sa mnogo prostora za prtljag. SpaceClass je više namenjen za prevoz VIP putnika i može se dobiti sa kožnim tapacirungom i enterijerom biznis klase, sa sedištima koja su okrenuta jedna drugima i centralnim stolom. SpaceClass Signature je namenjen poslovnom tržištu, a SpaceClass Escapade je više rekreativno vozilo.

Dizajnerske izmene kod obe nove verzije obuhvataju revidirani prednji kraj sa novom maskom i LED svetlima, a u ponudi su i nove felne od 17 inča, kao i crvena boja karoserije.

Sve verzije Trafic Combija i SpaceClassa imaju isti dvolitarski turbodizelski motor u specifikacijama od 110KS, 150KS i 170KS, sa ubrzanjem od 0-100km/h od 16,5, 13,6 i 10,6 sekundi. Maksimalna brzina najsnažnije varijante je 185km/h, a dva snažnija motora mogu da se dobiju sa automatskim menjačem.

Izvršena je i revizija kabine novih kombija, koja sada više liči na one iz putničkih automobila, sa modernijim dizajnom i detaljima od hroma na ručici menjača, upravljaču i kontrolama klima uređaja.

Standardna oprema obuhvata adaptivni tempomat i osmoinčni ekran za Easylink softver, satelitsku navigaciju i bežično punjenje telefona. Tu su i sistem autonomnog kočenja u vanrednim situacijama, upozorenje na napuštanje saobraćajne trake i parking senzori napred i nazad.

Prethodni tekstF1: Verštapen na pol poziciju u Bahreinu
Sledeći tekstNova skica budućeg Volkswagen Amaroka

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here