2021 hibridna Honda HR-V

0
39

Honda je predstavila treću generaciju krosovera HR-V, koji će se u Evropi prodavati samo sa hibridnim pogonom od kraja 2021. Honda je za ovaj model odbacila čiste benzinske i dizelske pogone u korist plag-in hibridne tehnologije, za koju tvrdi da osgurava izuzetnu efikasnost.

Tehnički detalji još nisu potvrđeni, ali se očekuje da će SUS element činiti 1,5 litarski turbo benzinac sa četiri cilindra, kao u hibridnom superminiju Jazz, ili dvolitarski agregat iz većeg hibridnog CR-V.

Honda je saopštila da izgled novog HR-V predstavlja odraz čiste i savremene filozofije dizajna koju smo mogli da vidimo na drugim novijim modelima ove japanske marke. Uska prednja svetla, preoblikovana prednja maska, dugi poklopac motora, zakošena linija krova i ravne linije ramena u značajnoj meri distanciraju novi model od prethodnika.

Kabina može da primi četiri odrasle osobe u “maksimalnoj udobnosti” zahvaljujući “pametnom pakovanju” hibridnog pogona. Kabina je redizajnirana da bi se maksimizirao osećaj prostranosti, uz minimalistički dizajn centralnog panela, jednostavno horizontalno orijentisanu instrument tablu i ekran multumedije, kao i sklopiva zadnja sedišta.

Treća generacija modela HR-V dobila je unapređeni sistem ventilacije koji upumpava svež vazduh preko novih ventilacionih otvora u L obliku.

Više detalja o evropskoj specifikaciji ovog modela očekuje se u narednim mesecima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here