Bugarske vinjete sada na OMV pumpama

0
659
NAS SPONZOR

OMV Srbija je omogućio kupovinu vinjeta za teritoriju Bugarske. Kupovina vinjeti će biti moguća samo na pumpama u blizini granice sa Bugarskom – Lapovo Jug, Doljevac, Zaječar Aleksinac i Gradina.

Vinjete koje će moći da se kupe na OMV pumpama u Srbiji su isključivo namenjene putničkim vozilima koja se voze sa B kategorijom (K3 – do 8 sedišta i 3,5t), a na raspolaganju je vikend (petak 12:00 do nedelje 23:59), nedeljna, mesečna, tromesečna i godišnja vinjeta.

Kupon dobrodošlice Vam omogućava popust prilikom narednih 6 kupovina na OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj.

Možete ostvariti popust od BGN 0.07 lv/l na MaxxMotion goriva ili BGN 0.04 lv/l na osnovna goriva kao i 10% na odabrane proizvode: VIVA kafu, VIVA Kolumbija kafu, VIVA vitamin vodu i prirodni čaj, VIVA Fresh sokove 2GO, VIVA barove, VIVA grickalice, Adblue pakovanje od 5,5l, OMV Caristal i OMV motorna ulja.

Svaki kupon može se koristiti do 6 puta za kupovinu jednog ili više promotivnih proizvoda uz obezbeđeni popust. Popust se odnosi na gotovinsko ili plaćanje bankarskom karticom u BGN i ne može se kombinovati sa ostalim promotivnim proizvodima i aktivnostima. Rok za upotrebu kupona: do 31. maja 2021. na svim OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. Kupon je moguće dobiti  samo na odabranim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Promocija traje do 31.05.2021. ili do isteka zaliha kupona.

Prethodni tekstFord S-MAX i Galaxy sa hibridnim pogonima
Sledeći tekstF1: Meklaren predstavio bolid za novu sezonu
Večni entuzijasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here