Jaguar F-Type Reims Edition

0
39

Jaguar je predstavio novu specijalnu verziju modela F-Type, koja ima oznaku Reims Edition, što je referenca na pobedu modela D-Type u trci koja je trajala 12 časova u gradu na severoistoku Francuske.

Biće napravljeno samo 150 primeraka, a početna cena je 58.950 funti. Automobil iz ograničene serije ofarban je u trkačku plavu boju koja je poslednji put korištena na modelima XFR-S i XKR-S modelima tokom prošle decenije.

Reims Edition će se proizvoditi u Jaguarovom centru za specijalna i unikatna vozila. Felne su prečnika 20 inča, a karoserija je dodatno uređena crnom ivicom prednje maske i okvira prozora, kao i oznakama modela u istoj boji.

Tema se nastavlja u kabini, gde je crni kožni trim naglašen i instrumentima crne boje, dok je luksuzna atmosfera pojačana panoramskim krovom i sedištima sa funkcijom grejanja i hlađenja.

Specijalni F-Type nije dobio unapređenje performansi, a kupci mogu da dobiju automobil u specifikaciji P300 ili P450. Snažnija varijanta ima 450KS, ubrzava od 0-100km/h za 4,4 sekunde i dostiže maksimalnih 283km/h. Pogon može biti na zadnjim ili svim točkovima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here