Carlex Design Mercedes X-Class

0
52

Carlex Design je tjunerska kuća koja je do sada imala devet projekata vezanih za model Mercedes X-Class, a deseti je verovatno najimpresivnija transformacija ovog pikapa. Automobil je nazvan X-Class Racing Green, a na njemu su izvršene obimne izmene spolja i u kabini.

X-Class je spolja dobio novi karbonski aero paket, pragove i bočne elemente na tovarnom delu. Za boju karoserije odabrana je tamnozelena po ugledu na tradicionalnu boju britanskih sportskih modela.

Specijalna boja karoserije postignuta je nakon više testova tehnike farbanja i završne ručne obrade da bi se postigao skladan prelaz između karbonskog dezena i zelene boje. Tri bele linije stvaraju kontrast, a sa strane je na pneumaticima dodat beli natpis “Carlex Design Racing Green” sa unikatnim amblemima.

Enterijer je jednako spektakularan sa crnim i belim tapacirungom, sportskim prednjim i zadnjim sedištima sa vertikalno orijentisanim linijama, novim pojasevima sa zelenim natpisima, ostalim detaljima zelene boje, trkačkim amblemima i tamnozelenim nebom.

Paket obuhvata i preoblikovani upravljač trimovan kožom i karbonom. Ovaj materijal nalazi se i na centralnoj konzoli i panelima vrata. Podatak o ceni ove konverzije rezervisan je za potencijalne kupce.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here