Rolls-Royce modeli u neonskim bojama

0
40

Rolls-Royce će napraviti ograničeni broj modela Cullinan, Dawn i Wraith u živopisnim neonskim bojama. Slična akcija izvedena je prošle godine, kada su automobili ovog proizvođača mogli da se dobiju u specijalnim pastelnim bojama.

Ovog puta kupci mogu da biraju između tri upadljive boje – crvene, zelene i plave. Sve su originalno razvijene za jednog kupca iz SAD, ali je Rolls-Royce odlučio da ih ponudi i ostalim mušterijama, ali je broj ograničen na po samo tri automobila za svaku boju.

Tretman neonskim bojama nije ograničen samo na karoseriju i felne, nego je primenjen i u kabini za kontrastne šavove i detalje na centralnoj konzoli.

Ponuđene neonske boje ograničene su na automobile sa opremom pod oznakom Black Badge, koja donosi neke stilske izmene, a u nekim slučajevima i modifikacije na motoru i šasiji.

Cullinan je relativno nov model, pošto je stigao na tržište 2019. godine, a Wraith je u prodaji još od 2014. godine, dok je Dawn tek nešto malo mlađi. Ova zanimljiva akcija osvežiće ponudu ovih luksuznih modela za neko vreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here