Ford predstavio novu Kugu Hybird

0
48

Ford je predstavio novu verziju Kuge Hybrid, a prve isporukue očekuju se na proleće sledeće godine. Ova varijanta pridružuje se postojećim Kugama sa SUS i plag-in hibridnim motorima.

Kuga Hybrid koristi 2,5 litarski četvorocilindarski motor i električni agregat. Za razliku od plag-in verzije ima manju bateriju od 1,1kWh koja ne mora da se puni spoljnim izvorom električne energije. Kombinovana snaga sistema je 190KS, a Ford navodi podatak o ubrzanju od 0-100km/h za 9,1 sekundi.

Deklarisana potrošnja goriva je 5,8l/100km, a emisija CO2 je 130g/km. Sa rezervoarom za 54 litre goriva automobil ima autonomiju od 960km, što je za 30% više od plag-in Kuge sa punim rezervoarom.

Postoje tri trima: ST Line Edition, ST Line X Edition i Vignale. Standardna oprema osnovnog modela obuhvata aluminijumske felne od 18 inča. LED prednja svetla, LED maglenke i električne retrovizore. Karoserija je dobila ST Line paket sa crvenim kočionim čeljustima i crnim krovnim šinama.

U kabini, kupci dobijaju sportski upravljač, elektrifikovana sportska sjedišta, dvozonski klima uređaj, retrovizor sa automatskim zatamnjivanjem i aluminijumske papučice. Digitalna tabla sa instrumentima ima prečnik od 12,3 inča, a ekran za multimediju je od 8 inča. Audio sistem je marke Bang & Olufsen i sadrži 10 zvučnika.

Srednji nivo opreme donosi felne od 19 inča i panoramski stakleni krov za enterijer, a u kabini grejanje prednjih i zadnjih sedišta.

Najviši nivo trima Vignale orijentisan je na udobnost i sadrži felne od 19 inča i manje agresivan stilski paket sa retrovizorima koji pamte zadatu poziciju i metalik bojom. Kabina dobija određene luksuzne elemente, među kojima su površine presvučene kožom i Vignale pločice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here