Nova Nissan Micra bez dizelskog motora

0
42

Nissan je osvežo Micru za 2021. godinu i izbacio iz ponude dizelski motor, unapredio benzinski agregat i preradio nivoe opreme.

Revidirana Micra moći će da se kupi samo sa jednolitarskim turbo benzinskim motorom koji ispunjava normu Euro 6d. Agregat IG-T 92 sada troši manje goriva i emituje manje CO2.

Motor proizvodi 92KS, a bolja efikasnost ide na račun performansi, pa se očekuje nešto slabije ubrzanje od 0-100km/h od dosadašnjih 9,9 sekundi.

Kupci i dalje mogu da biraju između četiri nivoa opreme, ali su specifikacije pojačane. LED svetla sada su standardna u N-Sport i Tekna trimu, a ovaj drugi donosi i aluminijumske felne od 17 inča sa dijamantskim dezenom i Around View sistemom kamera za vožnju i parkiranje.

Početni trim Visia+ ostaje, a standardno obuhvata asistenciju za kretanje na uzbrdici, kontrolu ogibljenja i trakcije koja, prema saopštenju Nissana, dolazi do izražaja pri teškim uslovima za vožnju. Srednji trim Acenta i dalje sadrži Apple Carplay i Siri sistem za glasovne komande u standardnoj sepcifikaciji.

Prodaja osvežene Micre počinje u novembru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here