Prve slike novih Dacia modela

0
328
NAS SPONZOR

Dacia je objavila prve zvanične slike svojih novih modela. Potpuno novi Sandero imaće premijeru kasnije ovog meseca, a prodaja kreće početkom sledeće godine. Dacia obećava bogatije pakete opreme uz zadržavanje istih standarda jednostavnosti i pouzdanosti.

Dacia nije objavila mnogo informacija o specifikacijama novog Sandera, a ni zvanične slike ne otkrivaju mnogo o najavljenoj bogatijoj opremi. Jedino što je očigledno i sigurno je da će Sandero stilski ostvariti veliki napredak.

Sandero je od premijere 2002. godine koristio platformu treće generacije modela Renault Clio, ali još nije potvrđeno da je Dacia prešla na moderniju arhitekturu.

Zvanične slike potvrđuju da će u ponudi ostati i verzija Sandero, sa izdignutom karoserijom, krovnim šinama i crnimn plastičnim zaštitinim panelima. U pozadini možemo videti i novog Logana.

Da bi zadržala što povoljniju cenu, Dacia verovatno neće ugrađivati blagi hibridni ili plag-in hibridni pogon u ove modele iz tehnološkog bazena Renault-Nissan alijanse. Očekuje se da će matični Renault za Sandero osigurati bazni jednolitarski benzinski motor od 71KS i 1,3 litarski turbo agregat od 130KS.

Prethodni tekst2020 Range Rover Evoque
Sledeći tekstToyota predstavila restilizovani CH-R i Supra GR 2.0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here