Bentley Flying Spur sa sportskim paketom

0
47

Aktuelna generacija modela Bentley Flying Spur je na tržištu od prošle godine, a sada je povodom obeležavanja stogodišnjice postojanja kompanije dobio specijalni sportski paket za karoseriju pod oznakom Styling Specification, kako bi se naglasili sportski potencijali ove luksuzne limuzine.

Iako je težak skoro 2,5 tona i prevozi do četiri osobe u vrhunskom komforu, Flying Spur može da postigne brzinu dostojnu supermodela od 331km/h, što znači da je ovo najbrža serijska limuzina u svetu.

Novi stilski paket donosi elemente visokog sjaja ručne izrade, a među njima su prednji karbonski spliter, pragovi, zadnji difuzor i spojler na poklopcu prtljažnika. Bočni ventilacioni otvori u B obliku su zatamnjeni da bi se naglasio sportski izgled.

Vazdušno ogibljenje sa sistemom od tri komore nije menjano, što garantuje vrhunsku udobnost u vožnji, a nema izmena ni u pogonskoj jedinici. Vozač i dalje ima na raspolaganju 635KS i 900Nm iz W12 motora, a ubrzanje od 0-100km/h traje samo 3,7 sekundi.

Snaga se prenosi na sve točkove, a dinamičnosti vožnje doprinosi i tehnologija upravljanja svim točkovima. Cena novog stilskog paketa još nije objavljena , a sigurno će biti dodata na cenu standardnog modela od 168.000 funti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here