Dahler modifikacije za BMW M2 CS

0
62

Švajcarska tjunerska kompanija Dahler predstavila je dve faze modifikacija za model  BMW M2 CS, čime se značajno povećavaju performanse ovog sportski orijentisanog modela.

Prva faza donosi povećanje snage trolitarskog rednog agregata na 520KS i 700Nm maksimalnog obrtnog momenta. Istovremeno je skinuto i ograničenje maksimalne brzine, pa ona sada raste na 302km/h. U fabričkim specifikacijama ovaj model ima 450KS i 550Nm.

Drugom fazom se snaga povećava na 550KS i 740Nm maksimalnog obrtnog momenta. Ovim nivoom modifikacije takođe se potpuno uklanja ograničenje brzine. Međutim, ova specifikacija ne zadovoljava zakonske regulative o emisijama u zemljama Evropske unije, niti u Švajcarskoj, pa je Dahler nudi samo na dalekim tržištima.

Unapređenja su postignuta ugradnjom Eventuri karbonskog usisnika koji je u skladu sa evropskim regulativama o nivou buke. Ime potiče od zatvorenog kućišta koje, prema opisu, iskorištava venturi efekat za povećanje performansi.

Dahler je dodao i izduvni sistem od nerđajućeg čelika sopstvenog dizajna. Kupci mogu da odaberu prečnik cevi od 90mm ili 100mm. Automobil je postavljen na felne prečnika 20 inča, a kupci biraju između aluminijumske ili zlatne završne obrade.

Kabina je opremljena zaštitnim kavezom i trkačkim sedištima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here