Početna Vesti Auto Noviteti BMW M Performance paket za Seriju 5

BMW M Performance paket za Seriju 5

0
50

BMW je predstavio M Performance paket sa dodatnim elementima koji unapređuju novu Seriju 5 i M5, koji su nedavno restilizovani i dobili poboljšani sistem za multimedijalne sadržaje.

Za Seriju 5, M Performance paket obuhvata delove za eksterijer i kabinu, ali i elemente koji poboljšavaju performanse. Kupci, na primer, mogu da unaprede kočnice i biraju između nekoliko vrsta felni od 20 inča. Neki od modova za karoseriju takođe su i funkcionalni, poput prednjeg splitera, bočnih pragova, zadnjeg spojlera i zadnjeg difuzora.

Kabina je dobila sportski upravljač sa sekcijama presvučenim alkantarom, kontrastnim šavovima i označenom pozicijom na 12 sati crvene boje. Uz M Performance elemente moguće je poručiti i poluge za menjanje brzina i karbonskom završnom obradom umesto standardnih hromiranih površina.

Postoje još neki M Performance dodaci poput ležišta za ključ obloženog alkantarom i karbonom, vreća za pneumatike sa specijalnim oznakama i pokrivača za automobil.

Slična unapređenja dostupna su i za M5. Na listi za ovaj model su ogibljenje sa oprugama i amortizerima u jednom elementu, što omogućava vlasnicima da spuste svoj M5 za 5 do 20 milimetara. Time se spušta težište, što se povoljno odražava na vozne karakteristike. Takođe je moguće odabrati bolje kočnice i neke od ponuđenih felni prečnika 20 inča.

Enterijer M5 može se doraditi debljim upravljačem sa segmentima presvučenim alkantarom i karbonskim površinama na selektoru menjača. Opciono se može dobiti i čep rezervoara zagorivo od ugljeničnih vlakana i poklopac motora od istog materijala.

NO COMMENTS

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here